Na een gescheurde achterste kruisband, en een operatie later kwam Simeon bij ons terecht.

 

Simeon Heijkoop

Fred kwam in december ’21 bij ons, nadat hij in september ’21 is geopereerd aan zijn enkel.

 

Fred

enkelfixatie

Gerrit kwam bij ons naar aanleiding van een schouderblessure. Dit als gevolg van een para-triathlon en handbiken.

Gerrit Dijkstra

Mirjam is bij ons onder behandeling geweest naar aanleiding van klachten na een knie operatie. Het is haar zo goed bevallen dat ze graag haar ervaring deelt!

Mirjam Dantuma

Rachel

Kinderverpleegkundige

Dorien van der Linden is bij Fysio 0512 gekomen met een schouderblessure nadat haar schouder een hele poos geleden uit de kom is gegaan. Haar arts bij de Sint Maartenskliniek stelde voor om een 12-weeks oefenprogramma te volgen bij een schouderspecialist voordat eventuele volgende stappen worden genomen.

Dorien was al bij ons op de praktijk geweest voor behandeling en het trainen in de oefenzaal. Ze deelt dan ook graag hoe het haar begeleiding op de praktijk en nu via de videoconsulten verloopt.

Dorien van de Linden

Na een operatie aan het SC gewricht – ook wel SC joint Reconstruction genoemd-, kwam Tjitte om te beginnen met revalidatie bij Fysio 0512.

Hier lees je zijn ervaring bij ons!

Tjitte Storm

Arie Bijlsma

Aangezien ik sport bij BCD kwam ik in contact met Fysio 0512. Bij het intakegesprek werd mij duidelijk dat het een langer traject zou worden dan ik had verwacht, de nadruk zou komen te liggen op de zgn. mobilisatie van de elleboog.

Ik ben nog steeds onder behandeling, echter wordt de beweeglijkheid steeds beter. Daarnaast wordt ook veel op andere spiergroepen, zoals rug en schouders. Ook is er gekozen om de behandeling uit te breiden met dry needling. Mooi om te zien dat er van diverse specialisaties binnen Fysio 0512 gebruik wordt gemaakt.

Arie Bijlsma

Mountainbiker

Martin Bouwman

Ik heb ervaren dat er tijd wordt genomen om een goede diagnose te stellen. Ik heb ervaren dat dit op een zeer ontspannen en klantvriendelijke manier gebeurt en dat er rekening gehouden wordt met mijn grenzen. Iedere handeling wordt van te voren besproken en er wordt gevraagd of deze uitgevoerd mag worden. Ik heb ook ervaren dat er geen garanties worden gegeven, maar verwachtingen worden uitgesproken. Dat alles maakte op mij een professionele indruk.

Martin Bouwman

Vechtkunsttrainer

Oebele Deelstra

Ik ben erg positief over mijn behandelingen bij Fysio 0512, na een aantal weken zat er veel progressie in. Dit met hele goede begeleiding van fysiotherapeuten binnen Fit 0512.

Oebele Deelstra

Timmerman

Nienke van der Heide

Na diverse behandelingen werd mijn schouderkom aanzienlijk soepeler en had ik  minder pijn. Marieke gaf mij oefeningen mee die ik thuis kon toepassen. Op dit moment ben ik nog steeds onder behandeling. Fysio 0512 vind ik een prettige praktijk met een fijne sfeer. Ik ben zeer tevreden en zal Fysio 0512 dan ook zeker promoten!

Nienke van der Heide

Fred van Duuren

Fred had al verschillende knieoperaties ondergaan. Hij was inmiddels weer voldoende fit en wilde in de zomer van 2015 samen met Bewegingscentrum Drachten de Stelvio beklimmen. Tijdens deze fietsvakantie viel Fred op zijn knie. Toch kon hij zijn fietsvakantie voortzetten en heeft de hele week nog mee kunnen fietsen.

Fred van Duuren

Wielrenner

Fokke Jan Plantinga

De locatie van Fysio 0512 is voor mij ideaal, omdat het gevestigd is in het bewegingscentrum waar ik ook sport. Gedurende de behandelingen ben ik altijd goed geïnformeerd over de behandeling zelf, de verwachte behandeltijd en de eventuele beschikbare resterende behandelingen uit de verzekering. Kortom ik ben dik tevreden over mijn behandeling bij Fysio 0512.

Fokke Jan Plantinga

Wielrenner

Alyda Norbruis

Mijn ervaringen met Fysio 0512 zijn zeer positief. Na de behandelingen stap ik eigenlijk altijd lichamelijk fitter en mobieler uit de behandelkamer dan dat ik binnenkwam.

De door behandeling en begeleiding merk ik nu dat mijn leven met mijn beperking (Cerebrale Parese) in zowel het dagelijkse leven en tijdens mijn topsport carrière betere kwaliteit van leven geeft.

Alyda Norbruis

Paralympisch topsporter

Jan Dijkstra

Jan Dijkstra uit Drachten had al ervaring met fysiotherapie, waaronder bij collegapraktijk Fysio 058. Er werd een hernia geconstateerd en Jan wilde graag dichtbij huis fysiotherapie volgen.

Jan Dijkstra

Wielrenner

Paul van Middelaar

Paul van Middelaar heeft tijdens een motorongeval van beide knieën de voorste kruisbanden afgescheurd. Na zijn operatie revalideerde Paul bij Fysio 0512. Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen bij Fysio 0512. Kundig en professioneel personeel.

Paul van Middelaar

Erica verdraaide in augustus 2014 haar knie toen ze op haar pony stapte. Haar kruisband scheurde af. Uiteindelijk is Erica in maart 2015 in Arnhem geopereerd, ze startte daarna haar revalidatietraject bij Fysio 0512.

Erica Postma

“Mijn ervaringen met Fysio 0512 (locatie Drachten) zijn zeer positief. Tijdens de behandelingen werd bekeken of alles recht stond en werd ik goed los gemaakt. Na een aantal behandelingen en het doen van mijn oefeningen merkte ik al verschil. De pijn kwam steeds later in de wedstrijd opspelen en uiteindelijk belemmerde het me niet meer.”

Leonie Lubbinga

Marathonschaatser en wielrenster