Werken bij Fysio 0512

Ben jij nieuwsgierig en altijd op zoek naar mogelijkheden om jezelf en anderen verder te helpen? Wil je blijven leren en jezelf steeds verbeteren? Geef je niet snel op en ben je bereid om net een stap extra te doen om succes te halen? Dan beschik jij over het juiste DNA om bij een van onze vestigingen aan de slag te gaan! Naast onze vestiging in Leeuwarden, beschikken wij tevens over vestigingen in Drachten, Dokkum en Franeker. 

Bij Fysio 0512 krijg je volop ruimte en kansen om je te ontwikkelen. Ons team bestaat uit jonge ambitieuze professionals en een aantal vak idioten met meer ervaring. Hierdoor haal je het beste uit jezelf, en ook uit je patiënten.

Heb je interesse? Maak dan een afspraak om kennis te maken met ons!

Samen worden we beter

Bij Fysio 0512 vinden wij dat iedereen de beste behandeling verdient. De mensen die bij onze praktijk komen zijn actief, doelgericht en maken bewuste keuzes. Of het nu gaat om sporten, boodschappen doen, of werken. Ongeacht hun leeftijd of niveau, zijn onze klanten gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Door als collega’s samen te werken en van elkaars kennis gebruik te maken en te leren, kunnen we onze klanten helpen hun doelen te bereiken.

Carrièremogelijkheden bij Fysio 0512

Of je nu een master opleiding wilt doen, of je binnen de praktijk op een andere manier wilt specialiseren, bij Fysio 0512 zijn er veel doorgroeimogelijkheden! Met alle fysiotherapeuten maken we bij Fysio 0512 een zogenaamde POP, oftewel een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit is een op maat gemaakt carrière plan waarbij rekening wordt gehouden met de ambities en wensen van de therapeut. Dit alles in een dynamische en stimulerende omgeving om het beste uit jezelf te halen!

Open sollicitatie

Ben jij leergierig, pro-actief en vol ambitie? Zie jij het helemaal zitten om in een prettige omgeving, met fijne collega’s en met een leuke patiënten categorie te werken? Maak dan een afspraak om kennis te maken en vertel ons waarom jij goed bij onze praktijk past.

Sollicitatie procedure

 • Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
 • Het kennismakingsgesprek is een oriënterend gesprek, waarin wordt gekeken of er een klik is tussen beide partijen.
 • Als er aan beide kanten sprake is van een goed gevoel, dan wordt een tweede afspraak ingepland. Hierin wordt dieper in gegaan op de missie en visie van de praktijk en hoe jij hierin een rol kan spelen.
 • Is er een match? Dan gaan we afspraken maken over de arbeidsvoorwaarden en hopen we samen een mooie tijd tegemoet te gaan!

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, indd.

Stage lopen bij Fysio 0512

Bij Fysio 0512 leveren we graag een bijdrage om jonge talentvolle fysiotherapeuten in opleiding klaar te stomen voor de praktijk. Onze voorkeur gaat er hierbij naar uit om te werken met fysiotherapeuten in opleiding uit de regio van de praktijk. 

Aangezien er slechts een beperkt aantal stageplekken beschikbaar is binnen onze praktijken, werken wij niet met een automatische stage plaatsing vanuit de opleiding.

Wil jij graag stage lopen bij onze organisatie en beschik jij over de juiste drive? Maak dan een afspraak om de stagemogelijkheden bij Fysio 0512 met ons te bespreken.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek (stage)

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, indd.

Actuele vacatures

Manueel therapeut

Binnen Fysio 0512 zijn we op zoek naar een manueel therapeut voor 24-36 uur in de week.

Actuele vacatures (locatie: Leeuwarden)

Fysiotherapeut

Binnen Fysio 058 zijn we op zoek naar een fysiotherapeut voor 24 – 36 uur in de week.

Manueel therapeut

Binnen Fysio 058 zijn we op zoek naar een manueel therapeut voor 24-36 uur in de week.

Sportfysiotherapeut

Binnen Fysio 058 zijn we op zoek naar een sportfysiotherapeut voor 24-36 uur in de week.

Actuele vacatures (locatie: Dokkum)

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut of Sportfysiotherapeut

Binnen Fysio 0519 zijn we op zoek naar een Fysiotherapeut, Manueeltherapeut of Sportfysiotherapeut voor 18 – 36 uur in de week.

Werken bij Fysio 0512

 • Samenwerken met enthousiaste collega’s
 • Ruimte voor persoonlijk ontwikkeling
 • Kansen om opleidingen en cursussen te volgen
 • Moderne faciliteiten
 • Deel uit maken van een jong team
 • Werken met sporters

Groei door tot master

Werk samen om beter te worden

Werken met sporters

Werken in een moderne praktijk

Stagelopen bij Fysio 0512