Arie Bijlsma

Geplaatst op

Naam: Arie Bijlsma
Geboortedatum: 10 januari 1969
Woonplaats: Drachten

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie.

Arie zegt zelf:
“Doordat ik op mijn MTB een aanrijding heb gehad met een tegemoetkomende auto was mijn elleboog op diverse plaatsen gebroken. In het UMCG hebben ze dit “gemaakt” door diverse plaatjes en pennen te plaatsen. Door dit ongeluk was/is de beweeglijkheid van mijn elleboog minimaal.

De trauma-arts in Groningen adviseerde mij op zoek te gaan naar een manueel therapeut in Drachten. Aangezien ik sport bij BCD kwam ik in contact met Fysio 0512. Bij het intakegesprek werd mij duidelijk dat het een langer traject zou worden dan ik had verwacht, de nadruk zou komen te liggen op de zgn. mobilisatie van de elleboog.

Ik ben nog steeds onder behandeling, echter wordt de beweeglijkheid steeds beter. Daarnaast wordt ook veel op andere spiergroepen, zoals rug en schouders. Ook is er gekozen om de behandeling uit te breiden met dry needling. Mooi om te zien dat er van diverse specialisaties binnen Fysio 0512 gebruik wordt gemaakt.

We zijn nog niet klaar met het revalidatietraject, de behandeling zal nog ongeveer een half jaar duren. Wel ben ik erg tevreden over de openheid van het te behalen resultaat. En voor wat dat betreft lopen we op schema,”