Fysiotherapie

Met fysiotherapie kunnen lichamelijke klachten en blessures vaak worden verholpen. Deze klachten kunnen ontstaan door sportblessures, door hoe u uw lichaam gebruikt in het dagelijks leven, als gevolg van een ongeval of ziekte of simpelweg door het ouder worden van het lichaam.

Wat de oorzaak van uw klachten ook is, lichamelijke klachten kunnen zeer belemmerend zijn. U kunt bijvoorbeeld niet meer sporten, niet meer traplopen en zelfs geen boodschappen meer dragen. Wij willen dat u uw dagelijkse activiteiten normaal kunt uitvoeren en helpen u dan ook graag van uw klachten af. Hiervoor staan we zes dagen per week voor u klaar.

Direct een afspraak maken Meer informatie Gratis inloopspreekuur

Aanpak fysiotherapie

Wanneer u een afspraak gemaakt heeft bij één van onze fysiotherapeuten, zal deze allereerst proberen na te gaan waar uw klachten vandaan komen. Door u gerichte vragen te stellen over bijvoorbeeld de duur van de klachten en door middel van bewegingen de houding, beweging en gewrichten te onderzoeken, kan de fysio een diagnose stellen. Hij of zij vertelt u direct of een behandeling u verder kan helpen of dat het beter is eerst een arts te bezoeken.

Kunt u starten met behandelingen? Dan zal er samen met u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld worden. Dit plan wordt tussentijds geëvalueerd om te kijken of het nog voldoet of moet worden bijgesteld. Wordt u doorverwezen naar een arts? Dan zal onze therapeut verslag uitbrengen van de bevindingen aan de arts.

Direct een afspraak maken

U kunt bij Fysio 0512 rekenen op persoonlijke aandacht en service. Wilt u aan de slag met een ervaren fysiotherapeut van Fysio 0512? U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig van een arts. Op basis van uw klachten en uw voorkeur krijgt u een therapeut aangewezen. Onze therapeuten hebben ieder hun eigen specialisme. Waar nodig werken zij ook samen om uw klachten nog sneller te kunnen verhelpen. Onze therapeuten zorgen zo samen voor een spoedig herstel.

Loop voor het maken van een afspraak gerust bij ons binnen tijdens onze ruime openingstijden of neem even telefonisch contact met ons op. En wist u dat wij met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten hebben? Uw behandeling wordt dan ook in de meeste gevallen vergoed door uw aanvullende verzekering.

Direct een afspraak maken