Alyda Norbruis

Geplaatst op

Naam: Alyda Norbruis
Geboortedatum: 28 maart 1989
Woonplaats: Ureterp

Door een hersenbloeding is Alyda gedeeltelijk spastisch en verlamd. Alyda wilde graag begeleiding om in haar dagelijks leven en met haar topsport nog beter te kunnen functioneren en presteren.

Alyda zegt zelf:
‘Door een hersenbloeding ben ik aan de gehele linkerkant van mijn lichaam spastisch en verlamd. Ondanks deze lichamelijke beperking ben ik toch Paralympisch Topsporter. Door deze situatie ben ik bij de fysio terecht gekomen omdat ik naast mijn topsportprogramma met trainingen en wedstrijden ondersteuning en behandeling nodig had of heb voor mijn lichamelijke beperking.

Mijn doel was dat de behandelingen bij Fysio 0512 een bijdrage zouden kunnen leveren aan het optimaal kunnen trainen en presteren. En dat ik daarnaast door het toezicht en de bewaking van de fysio tijdens mijn topsportcarrière alle dagen lichamelijk zo veilig en gezond mogelijk door kan komen.

Mijn ervaringen met Fysio 0512 zijn zeer positief. Na de behandelingen stap ik eigenlijk altijd lichamelijk fitter en mobieler uit de behandelkamer dan dat ik binnenkwam.

De door behandeling en begeleiding merk ik nu dat mijn leven met mijn beperking (Cerebrale Parese) in zowel het dagelijkse leven en tijdens mijn topsport carrière betere kwaliteit van leven geeft.’