Martin Bouwman

Geplaatst op

Naam: Martin Bouwman
Geboortedatum: 27 juli 1965
Woonplaats: Drachten

Martin kreeg in 2015 klachten aan nek en schouders, daarnaast kreeg hij begin 2016 ook heupklachten. Martin hoopte dat hij zijn werk als vechtkunsttrainer met minder klachten kon uitvoeren.

Martin zegt zelf:
“Ik kwam rond februari 2016 voor het eerst bij de Fysio0512. Vanaf april 2015 had ik klachten aan mijn nek en schouderbladen. Er was in het ziekenhuis geconstateerd dat ik een blokwervel heb die mogelijke medeoorzaak kon zijn van klachten. Vanaf januari 2016 kreeg ik daarnaast heupklachten.

Ik hoopte dat Fysio0512 niet alleen adviezen en oplossingen had voor mijn klachten gerelateerd aan mijn werkzaamheden als vechtkunsttrainer. Oftewel, ik hoopte dat ik verlichting van mijn klachten zou vinden en tegelijkertijd wel mijn sportactiviteiten kon blijven doen.

Ik heb ervaren dat er tijd wordt genomen om een goede diagnose te stellen. Ik heb ervaren dat dit op een zeer ontspannen en klantvriendelijke manier gebeurt en dat er rekening gehouden wordt met mijn grenzen. Iedere handeling wordt van te voren besproken en er wordt gevraagd of deze uitgevoerd mag worden. Ik heb ook ervaren dat er geen garanties worden gegeven, maar verwachtingen worden uitgesproken. Dat alles maakte op mij een professionele indruk. Toen bij de eerste afspraak een diagnosticerende ingreep werd gedaan, gaf deze handeling al zo veel verlichting dat ik een groot vertrouwen in kunde en kennis kreeg van de therapeut.

Na elke behandeling is er een grote mate van vermindering van klachten. Omdat de klachten regelmatig terugkomen, heb ik het advies gekregen om ook, met bijvoorbeeld een Mensendiecktherapeut, te kijken of de oorzaken van mijn klachten, die te maken hebben met houding en wijze van bewegen, grondig aangepakt kunnen worden.
Op het moment van schrijven is het half mei 2016. Mijn heupklacht was na de eerste behandeling al zo goed als verdwenen. Mijn klachten in de nek en schouders zijn niet volledig verdwenen, maar drastisch verminderd. Heel belangrijk is dat ik het vertrouwen weer heb dat ik de komende jaren mijn vechtkunstschool open kan houden en zelfverdedigingslessen kan blijven geven.”

 

Ik heb ervaren dat er tijd wordt genomen om een goede diagnose te stellen. Ik heb ervaren dat dit op een zeer ontspannen en klantvriendelijke manier gebeurt en dat er rekening gehouden wordt met mijn grenzen. Iedere handeling wordt van te voren besproken en er wordt gevraagd of deze uitgevoerd mag worden. Ik heb ook ervaren dat er geen garanties worden gegeven, maar verwachtingen worden uitgesproken. Dat alles maakte op mij een professionele indruk.