Gratis inloopspreekuur

Elke maandag en woensdag organiseren wij op onze praktijk een gratis inloopspreekuur van 19:30- 20:00 uur.

  • Heb je een blessure of klacht en wil je graag advies?
  • Heb je in het weekend een blessure opgelopen en wil je snel terecht?
  • Ben je niet verzekerd en benieuwd wat voor jou de opties zijn?

Je bent van harte welkom tijdens ons inloopspreekuur, we beantwoorden graag al je vragen. I.v.m. het Corona virus willen we je vragen om je van te voren aan te melden. Dit kan via onderstaand formulier of telefonisch via 0512-537506. Er zijn geen kosten aan verbonden! Onze fysiotherapeut zal tijdens een kort onderzoek advies geven over hoe om te gaan met de blessure of klacht. Indien nodig kan er een afspraak gepland worden voor een behandeling.

Daarnaast organiseren wij ook inloopspreekuren op locatie bij verschillende sportclubs zoals: V.V. Waskemeer en S.C. Boornbergum. Voor actuele informatie over deze spreekuren raden wij je aan onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Ben jij ook geïnteresseerd in een inloopspreekuur bij jouw sportclub? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, neem gerust contact op!

Meld je aan voor het Gratis inloopspreekuur

Wil je langskomen? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Je zit uiteraard nergens aan vast, het is uitsluitend bedoeld om een globale inschatting te maken van het aantal geïnteresseerden.

  • Het gratis inloopspreek uur is elke werkdag tussen 19:30 - 20:00 uur.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken