Over Fysio 0512

Fysio 0512 is een moderne, veelzijdige en vooruitstrevende praktijk in Drachten. Wij werken met gekwalificeerde therapeuten die altijd streven naar het beste resultaat voor hun klanten. Door  verschillende diensten aan te bieden verhelpen we veelvoorkomende klachten. Zo bent u bij Fysio 0512 aan het juist adres voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Dry Needling, Medical Taping, Functional Movement Screening en Schouderfysiotherapie.

Op basis van uw klachten en voorkeur krijgt u een therapeut aangewezen. Deze stelt samen met u een behandelingsplan op dat ervoor zorgt dat u zo snel mogelijk weer normaal kunt bewegen, sporten en uw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren. Fysio 0512 werkt met een persoonlijke aanpak en u kunt dan ook rekenen op service, kwaliteit en betrokkenheid.

Wij bieden onze diensten ook aan in Leeuwarden. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Fysio 058.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z