Fysio Beetsterzwaag

Welkom bij Fysio 0512 – de praktijk voor fysiotherapie vlakbij Beetsterzwaag. Onze praktijk vlakbij Beetsterzwaag is dé bestemming voor hoogwaardige fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en sportfysiotherapie. We begrijpen dat pijn en beperkingen je dagelijkse activiteiten en sportplezier kunnen verstoren. Daarom zijn wij er om je te helpen herstellen en sterker terug te komen.

Fysiotherapie in Beetsterzwaag die bij jou past

Bij Fysio 0512 streven we ernaar om jou optimaal te ondersteunen bij klachten aan spieren en gewrichten in de omgeving van Beetsterzwaag. Of het nu gaat om dagelijkse activiteiten, werkgerelateerde klachten of sportblessures, onze ervaren therapeuten bieden zorg van topkwaliteit. We richten ons op een snel herstel, zodat je weer kunt genieten van je dagelijkse bezigheden, werk en sport.

Onze Specialiteiten:

1. Manuele Therapie:

Onze manueel therapeuten zijn experts in het verbeteren van houding en beweging. Of je nu nek- en schouderklachten hebt, hoofd- en nekpijn, duizeligheid, heupklachten of rugklachten, wij hebben de expertise om je te helpen. Na een grondige intake stellen we een persoonlijk behandelingsplan op, zodat je snel weer pijnvrij kunt bewegen.

2. Dry Needling:

Verharde spieren kunnen klachten veroorzaken, zoals pijn, stijfheid en verminderde kracht. Onze specialisten in dry needling gebruiken dunne acupunctuurnaalden om triggerpoints aan te pakken. Deze effectieve techniek is vaak krachtiger dan massages en rekoefeningen, waardoor de spieren ontspannen en de pijn verdwijnt.

3. Sportfysiotherapie:

Of je nu een blessure hebt opgelopen of je sportprestaties wilt verbeteren, onze sportfysiotherapeuten zijn er voor jou. We stemmen behandelingen af op jouw specifieke sport en zorgen ervoor dat je op een snelle en verantwoorde manier terugkeert naar jouw sportniveau. Omdat we gevestigd zijn in Bewegingscentrum Drachten kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle revalidatie van een sportblessure.

Maak vandaag nog een afspraak

Bij Fysio 0512 staat jouw gezondheid voorop. Onze betrokken en deskundige therapeuten creëren een vertrouwelijke sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Een intakegesprek is snel gemaakt, en we hebben contracten met alle zorgverzekeraars voor een soepele afhandeling van vergoedingen.

Tip: Voor manuele therapie, dry needling of sportfysiotherapie heb je geen verwijsbrief nodig. Check je polisvoorwaarden voor vergoedingen en maak vandaag nog een afspraak om zo snel mogelijk van je klachten af te komen.

Bij Fysio 0512 streven we naar jouw welzijn, omdat beweging de sleutel is tot een pijnvrij leven. Ontdek hoe onze fysiotherapie in de buurt van Beetsterzwaag je kan helpen. Wij zijn gevestigd aan de Sportlaan 2 in Drachten.