Fysiotherapie bij De Drait

Welkom bij Fysio 0512, dé partner voor deskundige fysiotherapie vlakbij de wijk De Drait en omgeving.

Over Fysio 0512

Fysio 0512 is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg aan onze klanten in De Drait en omliggende wijken. Met een focus op innovatieve behandeltechnieken en persoonlijke aandacht, streven we ernaar om jou snel weer in beweging te krijgen.

Onze Aanpak

Fysiotherapie

Ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om je te begeleiden bij het herstel en de preventie van diverse spier- en gewrichtsklachten.

Manuele Therapie

Ontdek de voordelen van manuele therapie voor het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het verminderen van pijn in gewrichten.

Dry Needling

Stijve spieren kunnen effectief worden behandeld met dry needling, waarbij triggerpoints worden aangepakt voor verlichting van pijn en herstel van soepelheid.

Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeuten bieden op maat gemaakte behandelplannen, zodat je snel en verantwoord kunt terugkeren naar jouw sportieve activiteiten.

Waarom Fysio 0512?

Lokale Nabijheid: Strategisch gelegen in de buurt van De Drait, bieden wij toegankelijke zorg voor inwoners die streven naar een pijnvrij leven.

Afspraak Maken: Maak eenvoudig een afspraak via onze website of bel ons op 0512-537506. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag.

Zorgverzekering: Fysio 0512 heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Laat ons je adviseren over vergoedingen en polisvoorwaarden.

Geen Verwijsbrief Nodig: Voor behandeltrajecten is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Ontdek Fysio 0512 bij De Drait

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek en ervaar hoe Fysio 0512 jou kan helpen herstellen en optimaal laten bewegen. Jouw gezondheid, onze zorg.

Tip: Voor kwalitatieve fysiotherapie in de buurt van De Drait, vertrouw op Fysio 0512, gevestigd aan de Sportlaan 2 bij het BCD.