Voorstelronde! Deze week; Jelmer de Boer

Geplaatst op

Maak kennis met het team van Fysio 0512! Iedere week stellen we graag een therapeut aan je voor. Deze week is Jelmer de Boer aan de beurt:

Ik ben Jelmer de Boer en ik ben sinds December 2018 werkzaam bij fysio 0512 als algemeen fysiotherapeut, waar ik met veel plezier werk. Onlangs heb ik een cursus medical taping gevolgd om mij verder te ontwikkelen in het vak. Naast mijn werk voetbal ik bij het zondags van S.C. Boornbergum. Ook speel ik graag een potje tennis of spelletjes met familie en vrienden.

Fysio 0512 en het Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hanteren wij een aangepaste dienstverlening.

Voor vragen kan je mailen met info@fysio-0512.nl. Ook zijn we dagelijks bereikbaar van 8.00 – 10.00 uur op 0512 – 53 75 06

Meer informatie