Vacature Praktijkassistente

Geplaatst op

“Het is 8.00 ’s ochtends en je wenst de eerste patiënten een goedemorgen die binnen komen voor hun afspraak in de wachtruimte. Tegelijkertijd dient het eerste telefoontje zich al aan en heb je alle agenda’s van onze praktijken in Leeuwarden, Sneek en Drachten al geopend om zo de vroege beller zo snel mogelijk te voorzien van een plekje bij een van onze fysiotherapeuten. Tussen de telefoontjes door behandel je alle mailtjes die in de mailboxen van de 3 vestigingen zijn binnen gekomen. Naast het feit dat je klaar staat voor de patiënten ben je ook aanspreekpunt voor alle medewerkers en de directie. In de loop van de dag kan het dus zijn dat je aanschuift voor een overleg met de directie, verwerk je de verlofregistratie van de medewerkers, verwerk je zaken in de financiële administratie, plaats je nieuws en infoberichten op de diverse websites en social media accounts. Door het zeer uitgebreide takenpakket maakt de functie van praktijkassistente het tot een enorm dynamische en veelzijdige functie.  Geen dag is hetzelfde en je weet nooit HOE de dag gaat verlopen! ”

Wegens groei zijn we binnen het team van Fysio 058 (Leeuwarden) per 1 juni op zoek naar een praktijkassistente voor 24 – 30 uur per week. Je standplaats is binnen de praktijk in Leeuwarden, maar je verzet werk voor 3 praktijken, Fysio 058 (Leeuwarden), Fysio 0512 (Drachten) en Fysio 0515 (Sneek).

Wie ben jij? 

De werkzaamheden vereisen een proactief en gestructureerd denkvermogen en een accurate werkwijze. Door het ad-hoc karakter van de werkzaamheden dient de praktijkassistente te kunnen schakelen tussen werkzaamheden, daarin het overzicht te bewaren en prioriteiten te kunnen stellen.

Heb of ben jij:

  • Ervaring als telefoniste;
  • Ervaring met agendaplanning
  • Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en een prettige telefoonstem
  • Zelfstandig, doelmatig en efficiënt werkzaamheden kunnen organiseren en plannen
  • Representatief, klant- en servicegericht
  • Positief kritische instelling
  • Iemand die makkelijk contacten legt

Herken jij jezelf in het profiel en denk jij een goede aanvulling te zijn voor ons team, mail je  CV en motivatiebrief naar  info@fysio-058.nl uiterlijk 17 april a.s. We zien het graag tegemoet!