Jorn Oldenburger

Algemeen Fysiotherapeut

Specialisaties

Physical performance trainer i.o.

Geboortedatum

14-01-1995 te Zevenhuizen

Woonplaats

Zevenhuizen

Werkzaam sinds

november 2023

E-mailadres

jorn@fysio-0512.nl

Ik ben Jorn Oldenburger, 28 jaar en ben geboren en getogen in Zevenhuizen waar ik nu samen met mijn vriendin woon.

In Juli 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen, hiervoor heb ik gewerkt als boekhouder maar ik kwam er al snel achter dat mijn passie niet in de boekhouding ligt maar in de fysiotherapie. Ik werk sinds medio november bij Fysio0512. Op dit moment volg ik een opleiding ‘Physical performance trainer’ waardoor ik in de toekomst de sporters in de praktijk beter kan helpen.

Mijn hobby’s zijn korfbal, wielrennen en fitness daarnaast kijk ik ook graag naar sport. Op dit moment ben ik zelf aan het revalideren na een voorste kruisband operatie. Ik hoop mede door mijn eigen ervaring met deze blessure andere mensen hiermee te kunnen helpen.

Mijn gouden tip tegen blessures is niet te hard van stapel lopen en bouw rustig je sportintensiteit op.

Mijn ambities zijn om me verder te ontwikkelen als fysiotherapeut, waarbij de focus ligt op sportblessures, verder wil ik mij verder gaan specialiseren in de knie. Ook is mijn ambitie om de masteropleiding sportfysiotherapie te doen, hiervoor wil ik eerst meer werkervaring opdoen.

Fysio 0512 is een leuk en enthousiast team die elke patiënt met aandacht helpt. De praktijk heeft alle faciliteiten om de patiënten zo goed mogelijk te begeleiden.