Inge Harder

Praktijkassistente

Specialisaties

Geboortedatum

12 juli 1978 in Sneek

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

januari 2021

E-mailadres

inge@fysio-058.nl

Mijn naam is Inge,  geboren 12 juli 1978 in Sneek, getogen in Sneek en Leeuwarden. Sinds januari 2021 ben ik hier werkzaam als praktijkassistente. Dus eigenlijk nog een redelijk groentje hier in de praktijk.

Ik ben  al vanaf mijn 16e aan het werk geslagen in de detailhandel en heb her en der diverse opleidingen gevolgd waardoor ik uiteindelijk intern bij de Makro op de P&O afdeling terecht ben gekomen in Groningen.  Daarna ben ik een paar jaar bij de Decathlon in Leeuwarden, als klantenservice medewerker, in dienst geweest en was ik daar o.a. (mede) verantwoordelijk voor vele HR  processen.

En jawel!  Daar kwam deze super leuke kans voorbij en daar hoefde ik dan ook niet heel lang over na te denken. De werkzaamheden en het leuke team maakt dat ik mij hier in deze korte tijd helemaal op mij plek voel.

In mijn vrije tijd breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Verder kun je mij ook vaak vinden op een van de Waddeneilanden, en dan met name op Terschelling, op de fiets, hardlopend of met een goed boek op het strand. Genieten! Daarnaast vind ik het erg leuk om verschillende sporten uit te proberen.

Voor nu ben ik erg tevreden met wat ik doe en is mijn doel  voor de komende tijd om alles wat er reilt en zeilt binnen de praktijk te ontdekken en dat ik hierdoor de functie van praktijkassistente steeds beter uit kan voeren.

Mijn gouden tip: ga iedere dag minimaal 30 minuten wandelen dan weet je zeker dat je genoeg beweging hebt gehad, en dan zijn alle extra’s mooi meegenomen!