Emma van der Laan

Specialisaties

Geboortedatum

24-02-1981

Woonplaats

Drachten

Werkzaam sinds

2023

E-mailadres

Ik ben Emma, geboren in 1981 in  Groningen, opgegroeid in Ureterp en sinds 2001 woonachtig in Drachten met mijn gezin.

Ik ben sinds Oktober 2023 werkzaam als receptioniste, dus nog vrij nieuw hier in de praktijk! Na mijn CIOS opleiding die ik in 2001 heb afgerond, ben ik werkzaam geweest als zwemcoach en sport/zweminstructrice, dit kon ik destijds goed combineren naast mijn wedstrijdzwemmen. Sinds 2020 ben ik naast het lesgeven ook gaan werken als receptioniste, dit beviel zo goed dat ik dit werk nu volledig ben gaan doen.

Toen deze leuke vacature voorbij kwam, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Hier kan ik zorg, organisatie en sport combineren en valt alles eigenlijk samen.Wanneer ik niet aan het werk ben, kun je me vinden in de sportschool, daar doe ik voornamelijk aan  dans, maar ik doe ook regelmatig een lesje bodypower of pilates. Verder reis ik graag met mijn gezin naar Frankrijk of Italië, maar je kunt me ook vaak op de Friese wateren treffen, op onze boot of op de sup! Verder ga ik graag uit eten, bezoek ik regelmatig een concert en ga ik graag winkelen met vriendinnen.

 

Mijn ambities zijn om me nog verder te ontwikkelen als receptioniste, waardoor ik mijn functie steeds beter uit kan voeren. Werken bij Fysio05 voelt vanaf de eerste dag als een warm bad. Het is een jong en dynamisch team en steeds in beweging. Als praktijk richten ze zich voornamelijk op sport, iets wat mij ook zeer aanspreekt. Daarnaast de goede samenwerkingen met verenigingen en sportscholen, zoals bijvoorbeeld het Bewegingscentrum in Drachten, waar je mij geregeld kunt vinden!

 

Mijn gouden tip: Een goede warming-up is net zo belangrijk als de training zelf. Houd je doelen realistisch, doseer…en vooral….doe wat je leuk vindt, dan gaat de rest vanzelf!