Klachten door thuiswerken?

Geplaatst op

schouderfysiotherapie

We zien momenteel een grote toename van klachten bij thuiswerkers nu mensen vanwege de coronacrisis noodgedwongen een lange tijd vanuit huis moeten werken. We horen vaak dat de thuiswerkplek niet op orde is. Zo ontbreekt een goede bureaustoel, muis, laptophouder en staat het bureau niet altijd op de juiste hoogte. Ook horen we vaak dat mensen aan de keukentafel werken. Dit alles zorgt voor een beperkende werkhouding.

Als gevolg hiervan kunnen zich klachten ontwikkelen aan de rug, nek, schouders en armen. Vaak worden de fysieke klachten te laat opgemerkt en wordt er geen serieuze aandacht aan besteed. Hierdoor stapelen de problemen zich langzaam op en wordt vrijuit en pijnvrij bewegen steeds lastiger. Ons advies luidt dan ook: blijf er niet mee rondlopen en trek vroegtijdig aan de bel!

Als specialist op het gebied van Fysiotherapie kunnen we u helpen! Middels een intakegesprek onderzoeken we de aard en ernst van de klachten. Vervolgens gaan we over tot behandeling(en) en nemen we het verdere behandelplan en het online oefenprogramma met u door. De ervaring leert dat we veelal de (pijn)klachten snel kunnen verhelpen en verergering weten weten voorkomen. Zoals gezegd: hoe eerder u bij ons aanklopt, hoe sneller u klachtenvrij bent.

Direct een afspraak maken Meer informatie