Een nieuwe collega! – Even voorstellen….

Geplaatst op

Bij Fysio 0512 hebben we binnenkort versterking van Symke Wolters! Welkom! Ze wil zich graag aan je voorstellen;

” Vanaf vrijdag 1 februari  zullen jullie mij tegen komen bij Fysio 0512 en hierbij stel ik me graag even voor. Mijn naam is Symke Wolters en ik werk sinds 2015 als fysiotherapeut. Momenteel ben ik naast mijn werk in opleiding tot manueel therapeut en ben ik actief als triatleet. Je kunt me dus zomaar eens tegenkomen in het zwembad of tijdens een rondje hardlopen of fietsen. Ik heb enorm veel zin om het team te mogen versterken en zie jullie graag bij Fysio 0512!

 

 

Fysio 0512 en het Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hanteren wij een aangepaste dienstverlening.

Voor vragen kan je mailen met info@fysio-0512.nl. Ook zijn we dagelijks bereikbaar van 8.00 – 10.00 uur op 0512 – 53 75 06

Meer informatie