Afspraak maken weer mogelijk!

Geplaatst op

Vanaf maandag 4 mei kunnen wij voor iedereen weer afspraken inplannen bij onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten. We zijn hier hartstikke blij mee en zijn er helemaal klaar voor! De afgelopen weken hadden wij vanwege het coronavirus een aangepaste dienstverlening en was het plannen van een afspraak alleen mogelijk wanneer er sprake was van urgente gevallen en voor mensen met een vitaal beroep. Daarnaast hebben we gewerkt met online fysio consulten om mensen op afstand advies, coaching en een oefenschema aan te bieden. Vanaf heden zijn wij dus ook weer beschikbaar voor de reguliere zorg!

Direct een afspraak maken Meer informatie

Achter de schermen hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt om zo spoedig mogelijk weer onze normale zorgverlening te kunnen in plannen. We hebben aanpassingen gedaan aan onze organisatie, de planning en de hygiënemaatregelen om te voldoen aan de kaders van het RIVM, VWS en onze beroepsvereniging KNGF.

Wanneer je een bezoek brengt aan de praktijk willen we je vragen rekening te houden met de volgende noodzakelijke maatregelen in verband met het coronavirus:

  • Heb je verkoudheidsklachten en/of griepverschijnselen? Dan kunnen we je helaas niet behandelen en plannen we graag een nieuwe afspraak in.
  • Desinfecteer je handen bij het betreden van de praktijk, voor aanvang van de behandeling en bij het verlaten van de praktijk.
  • Bewegingscentrum Drachten is vooralsnog gesloten. U dient te wachten voor de ingang van het pand, uw therapeut haalt u hier op. Probeer de wachttijd zoveel mogelijk in te korten en kom maximaal 2 minuten voor de afspraak.
  • Breng een badlaken en/of 2 grote handdoeken mee naar de afspraak.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere klanten en ons personeel (met uitzondering van je behandelaar).
  • Let op aangegeven looplijnen en geef elkaar zoveel mogelijk de ruimte.
  • Gebruik toiletten: Alleen bij hoge uitzondering; reinig het toilet voor en na gebruik.
  • Gebruik kleedruimtes: Er kan geen gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van Bewegingscentrum Drachten, kleed u daarom thuis om.
  • Gebruik van douches is niet toegestaan.
  • Graag onze praktijk weer verlaten via de aangegeven looproutes, uw therapeut wijst u hier ook op.
Direct een afspraak maken

Afspraak maken weer mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken