Karin Dolstra

Fysiotherapeut

Specialisaties

Sport specialisatie, Master manuele therapie i.o.

Geboortedatum

10-11-1992 te Meppel

Woonplaats

Lippenhuizen

Werkzaam sinds

Februari 2017

E-mailadres

karin@fysio-0512.nl

Loopbaan
Tijdens mijn studie algemene fysiotherapie ben ik gaan werken in een fitness centrum waar ik een cursus voor Tacoyo instructeur aangeboden kreeg. Een mooie trainingsvorm waarbij inspanning afgewisseld wordt met ontspanning door middel van Mindfulness.
Na het afstuderen heb ik meerdere waarnemingen gedaan. Hierna ben ik gaan werken bij Fysiotherapie HIER! op Tuk. Waar ik bijna 2 jaar met plezier gewerkt heb als fysiotherapeut binnen een fitnesscentrum. In september 2016 ben ik begonnen aan de Master manuele therapie aan het SOMT te Amersfoort waar ik mijn verdieping vind binnen het vak.
In het nieuwe jaar begin ik bij Fysio 0512 in Drachten waar ik enorm veel zin in heb!

Afgestudeerd
2014 Hanzehogeschool te Groningen

Omschrijft Fysio 0512 als
Een zeer gedreven praktijk met de visie het beste uit iedereen te halen. Zowel de fysiotherapeuten als de cliënten.

Kracht van Fysio 0512
Fysio 0512 heeft een gedreven team met goed opgeleide fysiotherapeuten die elkaar verder kunnen helpen naar betere kwaliteit wat cliënten sneller helpt herstellen. Daarnaast hebben ze alle ruimte en materialen voor het revalideren.

Het fijne van je vak
Mensen kunnen laten herstellen van hun klachten en samen werken aan hun doel geeft mij veel voldoening. Daarnaast is het vak erg afwisselend wat mij prikkelt om elke keer het beste er uit te willen halen.

Ambities
Mensen op de beste en snelste manier van de klachten af te kunnen helpen.

Ontspanning
Kitesurfen, snowboarden, schaatsen, paardrijden, hardlopen, muziek en natuurlijk mijn vrienden.

Sport
Tot voor kort reed ik op hoog niveau in de eventing sport (paardrijden). Door mijn studie en werk doe ik nu op een laag pitje aan Crossfit.