Wat is B-E-St by JeeCee?

B-E-St betekent Bio Energie Stimulatie. Het zorgt voor een snelle pijnvermindering en herstel van letsel. De gedachte achter B-E-St is dat de stroomvorm (microcurrent) het genezingsproces van beschadigde cellen versnelt. Het apparaat, dat in België ontwikkeld is, is zeer effectief gebleken bij onderstaande klachten en blessures;

  • nekklachten
  • schouderblessures
  • liesblessures
  • knieblessures
  • achillespeesblessures
  • spierblessures
  • herstel na een (kijk)operatie
  • gewrichts-, pees- en spierletsel
  • ontstekingen

Hoe werkt B-E-St?

Het B-E-St-apparaat kan ervoor zorgen dat het ATP-niveau in uw lichaam (de chemische basis van alle levende cellen) naar een hoger niveau gebracht wordt. ATP is een energiedrager die ervoor zorgt dat we tijdens processen in onze lichaam die om energie vragen, zoals ademhaling, beweging, bloedcirculatie, mentale inspanning en genezing bij ziekte, energie krijgen. Met een unieke behandeling door het B-E-St apparaat kan het ATP-niveau van uw lichaam met wel 500-800% toenemen, waardoor de pijn in uw lichaam sneller afneemt en het herstel bevorderd wordt.

Behandeleffect B-E-St direct te zien

Tijdens een behandeling met het B-E-St-apparaat geeft het toestel real time informatie over de bio-elektrische toestand van de behandelende lichaamszone. Zo is het effect van de behandeling direct te zien. Uw therapeut kan de behandeling daardoor indien nodig meteen aanpassen. Een B-E-St behandeling is daarnaast goed te combineren met mobilisaties en manipulaties, dry needling massages en manuele therapie.

Fysio 0512, de B-E-St specialist in Friesland

De behandelingen met B-E-St zijn inmiddels steeds populairder in de sportwereld. Dat merken we ook bij onze praktijk in Drachten, Fysio 0512, waar steeds meer sporters speciaal naartoe komen voor een behandeling met B-E-St, om zo snel mogelijk weer fit te zijn.

Op dit moment maken naast Fysio 0512 o.a. de KNVB, verschillende professionele voetbalclubs en gerenommeerde fysiotherapiepraktijken gebruik van het apparaat. Wilt u ook door een van onze therapeuten behandeld worden met B-E-St by JeeCee? Neem dan contact met ons op.

Direct een afspraak maken

 

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken