Sportfysiotherapie Drachten

Voor effectieve sportfysiotherapie in Drachten gaat u naar Fysio 0512. Bij Fysio 0512 kunt u terecht voor verschillende soorten fysiotherapie en behandelingen zoals manuele therapie, dry needling, medical taping, functional movement screening, schouderfysiotherapie, sportfysiotherapie en normale fysiotherapie. Zowel voor sportfysiotherapie als de bovengenoemde behandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw arts.

Sportfysiotherapie Drachten

Het zal geen verrassing zijn dat sportfysiotherapie bedoelt is voor mensen die tijdens het sporten een blessure hebben opgelopen. Naast het verhelpen van de blessure kan een sportfysiotherapeut u ook adviseren over het verbeteren van sportprestaties.

Van een blessure wilt u natuurlijk zo snel mogelijk af zodat u weer normaal kunt sporten. Fysio 0512 Drachten werkt met effectieve behandelingen die ervoor zorgen dat u snel weer de oude bent of zelfs nog betere sportprestaties levert. Onze sportfysiotherapeut stelt op basis van uw klachten een persoonlijk behandelingsplan op die aansluit op de sport die u uitoefent.

Sportfysiotherapie in onze sportzaal of ons sportveld in Drachten

In onze sportzaal kunt u revalideren van uw blessure. Hier kunt u de oefeningen uit uw behandelingsplan op uw gemak uitvoeren. Zo werkt u op een veilige manier aan bijvoorbeeld uw stabiliteit, conditie, kracht en coördinatie.

De sportfysiotherapeuten van Fysio 0512 Drachten kunnen u ook ondersteunen bij revalidatie op het veld. Wel zo logisch als u normaliter uw sport ook uitoefent op het veld. Vaak begint revalidatie in de sportzaal en is revalidatie op het veld de laatste stap in het proces.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z