Sportfysiotherapie

Zoals de naam al aangeeft is sportfysiotherapie bedoeld voor mensen die door een blessure hun sport niet meer kunnen uitoefenen. Tevens kan een sportfysiotherapeut u adviseren over het verbeteren van prestaties en het voorkomen van blessures. 

Werkwijze sportfysiotherapie

Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt sporten als u een blessure heeft gehad, werken we met een specifieke behandeling. Er wordt samen met u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld gevuld met behandelingen die aansluiten op de sport die u uitoefent. Zo zorgen we er samen voor dat u snel weer op uw oude of zelfs een hoger niveau kunt sporten.  

Revalideren in onze sportzaal

Onze sportzaal biedt voldoende ruimte om te revalideren. U kunt hier de oefeningen uit uw behandelingsplan op uw gemak uitvoeren en zo werken aan bijvoorbeeld uw stabiliteit, conditie, kracht en coördinatie.

Revalideren op het veld

Revalideren kan niet alleen in onze sportzaal, wij ondersteunen u ook bij revalidatie op het veld. Want als uw sport ook wordt uitgevoerd op het veld is de kans groot dat bijbehorende oefeningen ook op het veld moeten worden uitgevoerd. Revalideren op het veld is vaak de laatste stap in revalidatie, waarna u uw sport blessurevrij kunt beoefenen.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z