Sportblessure Drachten

Revalideren van een sportblessure in Drachten? Bij Fysio 0512 werken gekwalificeerde sportfysiotherapeuten die u helpen aan de hand van een persoonlijk behandelplan. Naast sportfysiotherapie biedt Fysio 0512 in Drachten manuele therapie, dry needling, medical taping, functional movement screening, schouderfysiotherapie en normale fysiotherapie aan. Voor deze behandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw arts.

Fysio 0512 Drachten voor het verhelpen van een sportblessure

Een sportfysiotherapeut kan u adviseren over beter bewegen en het verbeteren van uw sportprestaties. Sportfysiotherapie is echter vooral bedoeld om mensen van een sportblessure af te helpen. Een blessure is ontzettend vervelend. U kunt niet meer normaal bewegen en daarom uw dagelijkse activiteiten niet uitvoeren. Een sportblessure is extra vervelend, omdat u ook nog eens uw geliefde sport niet kunt uitoefenen. Wat voor blessure u ook heeft, u wilt dat uw klachten snel worden verholpen.

Komt u bij Fysio 0512 Drachten voor sportfysiotherapie? Op basis van uw klachten en voorkeur krijgt u een sportfysiotherapeut aangewezen. Hij of zij stelt samen met u een behandelplan op die aansluit op de sport die u uitoefent.

Revalideer van uw sportblessure in onze sportzaal of ons sportveld in Drachten

Revalideren van uw sportblessure kunt u zowel in onze sportzaal als op het veld. Vaak wordt er begonnen in de zaal, waar u uw oefeningen rustig en veilig kunt uitvoeren met behulp van uw therapeut. Hier werkt u samen met hem aan uw stabiliteit, conditie, kracht en coördinatie. Oefende u een buitensport uit? Dan zal u op het eind van de behandeling uw oefeningen buiten gaan uitvoeren.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z