Medical Taping

Misschien heeft u het wel eens gezien bij sporters: Medical Taping. Bij Medical Taping wordt een speciale sporttape gebruikt om spierblessures en gewrichtsklachten te verlichten en te verhelpen. De tape ondersteunt de spieren in hun functie. Het wordt vooral gebruikt bij onderstaande klachten:

  • Rugklachten
  • Instabiliteit van gewrichten
  • Verschillende overbelastingsklachten
  • Klachten aan arm, nek, schouder (CANS/RSI)

Wat zijn de effecten van medical taping?

Medical Taping is zeer effectief. Het vermindert direct de spierspanning en stijfheid, en zo ook de bijbehorende pijn. Tevens corrigeert en ondersteunt het de lichaamshouding zonder de bewegingsvrijheid te verminderen. Zo voelt u zich een stuk stabieler tijdens het bewegen en dus ook een stuk zekerder. Ook kan Medical Taping helpen bij zwellingen en littekens. Het is dus zeer veelzijdig.

De tapes die worden gebruikt zijn anti-allergisch en huidvriendelijk. Ze ademen met de huid mee en u kunt ze dan ook meedere dagen laten zitten. Tevens kunt u met de tape op douchen.

Wilt u meer informatie over Medical Taping? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z