Manuele therapie Drachten

Voor manuele therapie in Drachten gaat u naar Fysio 0512. Manuele therapie verhelpt pijn die ontstaat rondom de gewrichten. Manueel therapeuten volgen na de opleiding Fysiotherapie een specialistische opleiding voor Manuele Therapie en zo ook de manueel therapeuten van Fysio 0512 Drachten.

Manuele therapie Drachten voor gewrichtsproblemen

Manuele therapie is met name bedoelt voor mensen met pijn die ontstaat vanuit de gewrichten. Als uw gewrichten niet goed functioneren is de kans groot dat u last krijg van pijn in de spieren en  lichaamsdelen rondom deze gewrichten. Hieruit kunnen klachten ontstaan zoals:

  • Hoofd- en nekpijn in combinatie met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom
  • Nek- en schouderklachten (eventueel met uitstraling naar de kaak, het hoofd of de armen)
  • Duizeligheid bij het bewegen van de nek
  • Hoge rugklachten (eventueel in combinatie met rib- en borstpijn)
  • Lage rugklachten (eventueel met uitstraling naar de benen)
  • Heupklachten

Deze klachten maken bewegen moeilijk en moeten dan ook snel worden verholpen. Hier kan onze manueel therapeut in Drachten u bij helpen.

Persoonlijke manuele therapie in Drachten

Bij manuele therapie wordt er gekeken naar de gewrichtsbewegingen en hoe u door middel van uw houding en manier van bewegingen deze kunt verbeteren. Op basis van deze informatie stelt de manueel therapeut samen met u een behandelingsplan op. Gedurende de behandeling wordt u begeleidt door uw therapeut en krijgt u adviezen en instructies voor gezond bewegen. Tussentijds wordt er geëvalueerd om te kijken of de oefeningen resultaat leveren of dat het plan moet worden bijgesteld.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z