Manueel therapeut Drachten

Wilt u u laten behandelen door een ervaren manueel therapeut in Drachten? Dan bent u aan het juiste adres bij Fysio 0512. Onze manueel therapeut is gekwalificeerd en werkt met een persoonlijke aanpak. Hij weet precies hoe hij samen met u uw gewrichtsbewegingen kan verbeteren.

Gewrichtsproblemen laat u verhelpen met onze manueel therapeut in Drachten

Een manueel therapeut verhelpt problemen met de gewrichten. Op het moment dat de gewrichten niet goed functioneren, zullen de spieren en lichaamsdelen rondom deze gewrichten pijn gaan doen. Dit kan vervelende klachten tot gevolg hebben. Zo kunt u last krijgen van hoofdpijn, klachten aan uw schouder en nekpijn. Bij het bewegen van de nek kunt u zelfs duizelig worden. Ook hoge en lage rugklachten komen veel voor met eventuele uitstraling naar de borst of benen. Tot slot zijn klachten aan de heupen veel voorkomend. Dit zijn vervelende klachten die bewegen moeilijk maken. Het is dan ook van belang dat u hier snel vanaf wordt geholpen met behulp van onze manueel therapeut.

Voor een betrokken manueel therapeut in Drachten

Komt u bij Fysio 0512 Drachten voor een behandeling met een manueel therapeut? Op basis van uw eigen voorkeur krijgt u een manueel therapeut aangewezen. Hij of zij stelt samen met u een behandelplan op gevuld effectieve oefeningen. Gedurende de behandeling geeft de manueel therapeut u advies en instructies. U wordt met zorg begeleidt en krijgt dus de nodige ondersteuning. De therapeuten van Fysio 0512 Drachten zijn dan ook erg betrokken en gaan altijd voor het beste resultaat. 

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z