Fysiotherapie

Met fysiotherapie kunnen lichamelijke klachten en blessures vaak worden verholpen. Deze klachten kunnen ontstaan door sportblessures, door hoe u uw lichaam gebruikt in het dagelijks leven, als gevolg van een ongeval of ziekte, of simpelweg door het ouder worden van het lichaam.

Wat de oorzaak ook is, lichamelijke klachten kunnen zeer belemmerend zijn. U kunt bijvoorbeeld niet meer sporten, niet meer traplopen en zelfs geen boodschappen dragen. Wij willen dat u uw dagelijkse activiteiten normaal kunt uitvoeren en helpen u dan ook graag van uw klachten af. 

Aanpak Fysio 0512 bij fysiotherapie

U kunt bij Fysio 0512 rekenen op persoonlijke aandacht en service. Wilt u aan de slag met een ervaren fysiotherapeut van Fysio 0512? U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig van een arts. 

Op basis van uw klachten en uw voorkeur krijgt u een therapeut aangewezen. Onze therapeuten hebben ieder hun eigen specialisme. De therapeut bespreekt uw klachten en stelt samen met u een persoonlijk behandelingsplan op. Deze wordt tussentijds geëvalueerd om te kijken of deze nog voldoet of moet worden bijgesteld.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z