Dry needling Drachten

Voor een Dry Needling behandeling in Drachten gaat u naar Fysio 0512. Met een Dry Needling behandeling bij Fysio 0512 in Drachten worden triggerpoints, oftewel verharde spieren, direct verholpen zodat u weer normaal kunt bewegen.

Dry needling Drachten tegen verharde spieren

Heeft u een knoop in uw spier(en)? Een knoop is een spierverharding die ook wel een triggerpoint wordt genoemd. Veel mensen hebben wel eens zo'n triggerpoint gehad. Als u echter een hardnekkige knoop of meerdere triggerpoints heeft, is het aan te raden om een Dry Needling behandeling te laten doen. Met dry needling wordt een verharde spier aangeprikt met een dunne acupunctuurnaald. Hierdoor gaat de spier zich gaat ontspannen.

Triggerpoints kunnen vervelende klachten veroorzaken. De meest voorkomende klachten zijn:

  • pijn in een spier (met eventuele uitstraling)
  • stijfheid en/of bewegingsbeperking
  • verminderde kracht bij het aanspannen van een spier
  • hoofdpijn
  • duizeligheid
  • pijnontwijkend gedrag

Efficiënte dry needling behandeling voor het versoepelen van verharde spieren

Wilt u een Dry Needling behandeling laten doen bij Fysio 0512? Dan beginnen we met een intakegesprek en onderzoek. We bespreken uw klachten en zoeken naar spierverhardingen in uw lichaam. Vervolgens gaan we aan de slag met de behandeling. Tijdens de behandeling worden de triggerpoints aangeprikt met een dun acupunctuurnaaldje. U kunt even kramp voelen tijdens het aanrpikken, omdat de spier zich kort zal aanspannen.

Over het algemeen voelen cliënten direct dat de spier soepeler is en deze beter functioneert. Dry Needling is dus erg effectief. Voor deze behandeling bij Fysio 0512 in Drachten heeft u geen verwijsbrief nodig.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z