Blessure Drachten

Als u wilt revalideren van een blessure in Drachten gaat u naar Fysio 0512. Fysio 0512 zit sinds kort in het bewegingscentrum in Drachten. Onze praktijk vindt zijn oorsprong in Leeuwarden (Fysio 058). Omdat deze praktijk zo goed bezocht wordt, zijn we gaan uitbreiden. Nu kunnen we ook in Drachten cliënten helpen door middel van manuele therapie, dry needling, medical taping, functional movement screening, schouderfysiotherapie, sportfysiotherapie en normale fysiotherapie. Voor onze behandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw arts.

Fysio 0512 Drachten helpt u op professionele wijze revalideren van uw blessure

Heeft u een blessure waardoor u niet meer normaal kunt bewegen, sporten of geen aangename houding kunt aannemen? Dan moet de blessure zo snel mogelijk worden verholpen. Dat kan vaak door middel van fysiotherapie. Als er sprake is van een sportblessure, wat vaak het geval is bij een blessure, raden we sportfysiotherapie aan.

Op uw eigen tempo revalideren van uw blessure in Drachten

Kiest u voor sportfysiotherapie bij Fysio 0512 Drachten? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. De sportfysiotherapeut stelt samen met u een behandelplan op om te revalideren van uw blessure. Hij of zij stemt de oefeningen af op de desbetreffende sport en kan u adviseren over bewegingen. Ook kan hij of zij u helpen bij het verbeteren van uw sportprestaties.

Fysio 0512 Drachten beschikt over een moderne en veelzijdige sportzaal waar u kunt revalideren van uw blessure. Ook kunt u uw oefeningen uitvoeren op ons sportveld. Wel zo handig als u uw sport normaal ook buiten uitvoert. Uw fysiotherapeut zal u hierover adviseren.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Maandag 20 augustus Schouderklachten

Schouderklachten, en nu..?

Lees meer »
Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »

Z